marți, 3 septembrie 2013

Cum sa inveti mai usor la matematica.

Salutare astazi o sa va spun cateva sfaturi, cu ajutorul caruia puteti sa invatati mai usor la fioroasa materie 'matematica'.
Cum sa pricepi mai bine problemele la matematica:
  • Ei bine dupa cum stiti, profesori iti explica majoritatea problemelor in clasa, ei bine voi trebuie sa fiti foarte atenti la ce va explica, daca nu sunteti atenti niciodata nu le vei pricepe.
  • Sfaturi: sa nu te gandit la iubit/iubita, sa nu te gandesti la altceva, sa nu fi speriat de profa/proful de matematica, daca aveti vro prolema din acestea trei pe care le-am enumerat nu te vei putea concetra. Cum sa scapi de aceste moteive care te fac sa nu te mai concentrezi?
  1. Daca ai iubit/iubita, zi 'Iubesc Matematica' in gand  la uni functioneaza, si o sa te gandesti la matematica, 'Repet:nu la toti functioneaza', sau puteti sa va ganditi pur si simplu, daca ma gandesc la ce explica voi deveni mai destept, si va iubeste mai mult iubita. (Acestea sunt nuste idei spuse de nise oameni pe care i-am intrebat).
  2. Daca aveti gandul la altceva, la pauza, nustiu ce, timpul va trece si mai greu si nu veti pricepe nimic daca va ganditi la doua lucruri, ok deci concentrativa la cele explicate de prof(a).
  3. Daca va e frica de prof/profa de mate, e cel mai rau lucru, dar puteti gandi logic, daca va implicati in ce va explica o sa fiti mai destept, si nu o sa va mai fie frica, deci va urez succes, eu am reusit, va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sau nu.
  • Incercati sa faceti multe exerciti acasa, chiar si suplimentare, "Daca lucrezi in plus, vei deveni mai destept", doar prin exersare poti deveni un expert, daca faci exerciti in plus si dai de un anume exercitiu care nu il pricepi, iti propun sa intrebi pofu/profa de mate, nu se va supara, dar daca te prinde ca nu il sti, te vei supara tu de nota primita.
  • Inca ceva, la un test daca crezi ca nu sti sa rezolvi un exercitiu treci peste el, iti vei pierde timpul cu el, asa daca treci peste el le termini pe celelante si te vei putea intoarce la el, si nu vei avea de pierdut, daca stai la el mult timp, nu vei mai avea timp sa le termini pe celelante, si vei avea foarte mult de pierdut.
Iti multumesc pentru vizionare, sper sa te ajute aceasta postare, te rog sa le spui si pritenilor despre acest site, noi muncim pentru voi, daca nu o sa avem vizitatori, nu o sa ne preocupe, prea mult, dar daca avem vizitatori o sa scriem mereu pentru voi, postarea se continua in comentari, te rog sa-mi spui daca tia fost de util acest post, mai avem si alte postari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu